2012. február 19., vasárnap

Nickwhole Rendelős Butik

Nem is tudom mit mondjak...Teljesen elvagyok ájulva! Rengeteg fantasztikus holmi. Telefontok, táska, cipő, ruha, fürdőruha, ékszer, fehérnemű és még sorolhatnám. Megbízható és a legjobb hogy az árak teljesen korrektek! Facebook oldalán van vagy ‎56 album 3954 kép! Mutatok képeket a kedvenceim közül! Én imádom! Biztos hogy lesz pár dolog amit rendelek tőle!:D
(A nagyobb megtekintésért, katt a képre)











11 megjegyzés:

Velvet FizZ Blog írta...

Azt hiszem ezt már láttam valahol, de vajon mennyi a postaköltség?

The Trinity írta...

Nem megbántani szeretnélek, de én nem javaslom a rendelést, mivel a képek 99%-a ebayről származik, igy valószinüleg "másodkézből" kapnád mega termékeket, amit ő megrendel onnan majd továbbküldi neked, inkább ami tetszik próbálj rákeresni és rendeld meg az igazi ebay oldaláról, valószínűleg árban is jobban fogsz kijönni.. :) remélem nem haragszol, hogy szóltam (azért merem ezt állítani mert rendszeresen böngészem az ebayt így tudom, ha találkoztam már ugyanezekkel a képekkel ott..)

Anita írta...

@Velvet FizZ Blog: azthiszem 800ft.:)
@The Trinity: nem bántottál meg!:) és örülök a véleményednek! Tudom hogy ebayről vannak a cuccok...De milyen igazi ebay?!

Poppy írta...

Én is rendeltem már Facebook-ról. De csak gyűrűket. Eddig semmi gond nem volt :)

Nickwhole Rendelős Butik írta...

Sziasztok!
The Trinity: annyit szeretnék csak hozzáfűzni NEM az ebayről rendelek, ugyanis marha drága oldal:).rengeteg hasonló van, amiket nem ismertek, innen van az hogy a termékek szinte megegyeznek!sőt valószínüleg én is másodkézből kapom meg, meg lehet akitől én veszem ő az ebayről rendeli:)
Velvet FizZ Blog: köszönöm:), és a pk kis termékeknél: 500ft, nagyobbaknál 800-1000ft:), várlak titeket szeretettel!!!


@Nickwhole Rendelős Butik

Névtelen írta...

De,ebayről vannak a cuccok.Nem egyszer kerestem már rá felhasználókra ebayen képek alapján,és lám-lám ugyan azok a képek vannak,ugyan azokkal a feliratokkal csak jóval olcsóbban...Mi ebben az üzlet?Pl egy Ice watch love karórát ebayről megrendel a kedves Nicki 1500 Ft-ért,majd rárak még pár ezret+postaköltség!
Egyébként mindenki jobban jár,ha saját maga böngészi a Teszvesz és Vatera nevű oldalakat,esetleg Ebayt...
Bárki üzletelhetne így...leszedek teszveszről képeket,majd kirakom egy oldalra,más megrendeli,én rárakok +pár ezer forintot (ha nem többet) előreutalok a teszveszes eladónak,és a haszon nálam marad...persze az én butikom nevével fémjelzettem adom tovább!Nincs itt semmilyen kiszállítód meg beszállítód!
Könnyebb így meggazdagodni,mint elmenni diákmunkára,vagy kiváltani egy vállalkozóit...

Nickwhole Rendelős Butik írta...

üdv okostojás!
örömmel látom hogy rendesen vizslatod a shopom. amit mondasz szerinted teljesen helytálló, én pedig leszarom. nem vagy senki és nem is tudod elrontani, mert míg én dolgozom, VÁLLALKOZÓI ENGEDÉLLYEL!addig te csorgatod a nyálad, és osztod az észt. szóval köszönöm az értékelő hozzászólásod.
szép napot:)

Névtelen írta...

akárhogy is nézzük ez ebay...ugyanazokat a dolgokat rendelem meg magamnak (illetve egy kedves barátnőm megrendeli nekem...) mint ami nálad van...csak sokkal olcsóbban...például a masnis nadrág...1000fttal minimum olcsobban rendelhető...ugyanez!!!:) nem baj, hogy ebayről rendeled, hiszen nem mindenki tud onnan rendelni...nem mindenkinek van paypal számlája...ez ok:) de aki egy picit gondolkodik, tudja, hogy ebayről vannak a dolgok...ugyanugy, ahogy teszveszen vagy vaterán is ebayről rendelik ezeket a dolgokat....:) monndhatjuk akár nyilt titoknak is:)
üdv.......és nem ugyanaz a névtelen:):):)

Nickwhole Rendelős Butik írta...

sajnálom ha ilyen nehezetekre esik megérteni:)

én csinálom tovább a kis shopom, jó vásárlást akárhol is teszitek:)

Névtelen írta...

Persze, hogy ebay-ről vannak... 2-3x annyiért adja el a cuccokat, amennyiért rendeli.

Névtelen írta...

www.aliexpress.com
:) nem hazudott Niki, nem az ebay viszont tényleg töredéke annak, mint amennyiért Ő adja, csak tudni kell okosan keresni :) Nem rögtön a legelsőt vagy a legolcsóbbat megrendeli