2012. április 17., kedd

Cipő trend tavaszra

Ahogy azt várni lehetett, a retinaszaggató színekben készült cipők elárasztották a boltokat, és idén még az is telitalpú szandálban jár majd, aki egyébként retteg a bokatöréstől. Szinte mindegyik fazonnak van olcsóbb és drágább verziója, így a több divatháznál feltűnt műanyag cipő olcsósított változata is a miénk lehet potom 14 ezer forintért vagy a Louis Vuitton fémorrú tűsarkújának távoli rokona 20 ezerért.

Fehér magassarkúk

Élénk színek bizarr párosítása.
kék/zöld. rózsaszín/piros

Piros-fehér-kék színű, csíkos vászoncipők.

Telitalpú cipők

Tavasszal és nyáron, az ezüst és az arany lábbeli is nagyon kedvelt darab lesz. A lényeg hogy fémesen csillogjon. Az egyik kedvencem.

Jó esetben nem kell egész nap kiglancolva sündörögnünk, és a csinos, de néha kényelmetlen tűsarkú cipőkben. Ajánlom mindenkinek legyen egy ilyen darabja.
Balerinacipő trend

1. Matróz:
Ez a piros balerina fekete masnikkal minden bizonnyal remekül fog illeni a csíkos, matróz darabjaidhoz

7. Color blocking:
Ez a kis csíkos cipő az idén nagyon kelendő lesz, hiszen színösszeállítása a color blockingot idézi. Az eddig össze nem illő színek most remekül megférnek egymás mellett.

2. Modern:
Azok a cipők, amelyeknek az elején valamilyen metálszínű védő van, tavasszal nagyon divatosak. Farmerral, miniruhákkal nagyon elegánsan mutat, főleg, ha ugyanolyan kiegészítőket választasz hozzá, mint a balerina orra

6. Romantikus: 
Ez a balerina a hercegnőket idézi az elején a kis bojttal. Különleges alkalmakra igazán megfelelő választás lehet.

Kedvenc♥
4. Klasszikus:
A klasszikus balerina cipő bőrből készül, és általában van az elején egy masni is. Ez a darab igazán kifinomult stílust kölcsönözhet az elegáns szettednek, amit nem akarsz egy kényelmetlen magas sarkúval párosítani.

5. Élénk:
Ezt a gyönyörű, élénkzöld színű balerinát választhatod a pasztellszínű ruháidhoz, melyek csodásan kiemelik. Ráadásul nem csak a színe, de a formái is egyediek.

7. Color blocking:
Ez a kis csíkos cipő az idén nagyon kelendő lesz, hiszen színösszeállítása a color blockingot idézi. Az eddig össze nem illő színek most remekül megférnek egymás mellett.

Mostmár mindent tudunk a tavaszi és nyári cipő trendekről.:)
xoxo Anita

Nincsenek megjegyzések: