2012. július 6., péntek

Búcsúzom tőletek...

Nyugi, csak egy ideig! Most hogy véget ért az iskola, megyek nyaralni, egész nyáron Magyarországon leszek és a napjaim igen zsúfoltak lesznek. Nyelvtanulás, strand, party, házimunka és egy kis model kedés.:) Internet elvileg lesz, és Reni bejegyzéseit fogjátok látni a legtöbbet. Ha lesz időm akkor én is írok, de max olyanokat hogy, fotózás, körmös, outfit meg hasonló személyesebb bejegyzések.

Van egy olyan probléma, amit mindenképp meg kell hogy oldjak. A Do it yourself project. Remélem bökkenő mentesen fog tovább haladni a többieknél, mert én nem biztos hogy tudom mindig csinálni.. Lányok ugyanúgy kapni fogják a az inspiráló képet. :)

Most egy kicsit a haza menetelről. :D Hát igen, a fél év alatt felgyűlt cipők és ruhák csak a legnagyobb méretű bőröndben vér el és még így is sok táskával lesz még megtoldva a cókmókom :D Szerintem az lenne a legjobb ha az égész szobámat haza vinném, mert úgy tuti nem marad itthon semmi. Majd lehet csinálok pár képet a sok cuccról és a Facebook oldalra feltöltöm!

Végül pár kép a volt osztályomról és az elmúlt pár napomról:
Bal alsó sarok, piros nadrág. Nem a legjobb kép rólam xD

Szakadó esőben ugrálás, aztán fürdés a medencében. :D 

Majd jelentkezem :)) :*
xoxo Anita

2 megjegyzés:

Rose írta...

Szia! A blogomon ma indítottam egy nyereményjátékot, a figyelmedbe szeretném ajánlani, hátha érdekel.

http://roseballerina.blogspot.hu/2012/07/nyeremenyjatek-eloszor-nalam.html

Sayra írta...

http://fashion-inspiring.blogspot.hu/2012/07/dijat-kaptam.html

Díjat kaptál. :)