2012. január 17., kedd

Golden Globe 2012

Idén rendezték meg 68-szor a Golden Globe-díjátadót, január 16. vasárnap. 
 A ceremóniát a kaliforniai Beverly Hillsben a Beverly Hilton Hotelben tartották.
A díjátadó legérdekesebb része, amikor a jelölteket fotózzák.
Élőben néztem ezt a rész és mindent láttam és hallottam.:)

Nyertesek:

Golden Globe 2012: Itt vannak a nyertesek
Legjobb férfi főszereplő-dráma:
George Clooney (Utódok)
Golden Globe 2012: Itt vannak a nyertesek
Legjobb női főszereplő musical/vígjáték:
 Michelle Williams (Egy hét Marilynnel)
Golden Globe 2012: Itt vannak a nyertesek
Legjobb betétdal:
 Madonna
Golden Globe 2012: Itt vannak a nyertesek
Legjobb női főszereplő-dráma:
Meryl Streep (A Vaslady) 


Nézzétek meg az összeset!Ruhák:

Angelina Jolie , aki igazi hollywoodi dívaként tündökölt a klasszikusan elegáns piros-fehér Atelier Versace estélyijében, melyet egy a ruhához passzoló piros szatén kistáskával dobott fel. A ruha tökéletesen passzolt hófehér bőréhez és vörös rúzsához is. Az ékszerek kiválasztásánál pedig a visszafogott eleganciát részesítette előnyben, így csak apró, ám finom fülbevalókat viselt a színésznő.

Dianna Agron volt piros Giles ruhájával, melyet a különleges mellrész kivitelezése és a csipkehalom tett igazán különlegessé. A szőke szépség Fred Leighton ékszereivel és egy Judith Leiber táskával egészítette ki szettjét. <3


Az egyik legkülönlegesebb ruhát Evan Rachel Wood viselte. Az Amerikai Horror Sztori Jessica Lange-ja egy igazán egyedi zöld Gucci ruhában nyűgözte le a nagyérdeműt. A ruha különlegessége hableányszerűségében rejlik, ám az anyagok fokozatos rétegződése miatt egy díszes pávára is emlékeztethet minket Rachel estélyije. A színésznő egy ilyen feltűnő darab mellé, csak visszafogott arany ékszereket választott.


Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Zooey Deschanel is kitűnt a tömegből a sötét, selyem Prada estélyiben, melynek felsőrésze egy erőteljesen díszített zöld míder volt. A ruha tökéletes választás volt, hisz remekül illet a hollywoodiak fiatal üdvöskéjéhez.


Jessiva Chastain törékeny szépségként tündökölt fehér, gyöngyökkel díszített Givenchy estélyijében. A ruha tökéletesen passzolt a színésznő porcelánfinomságú bőréhez és bájos vörös hajkoronájához. A ruha mellé természetesen gyöngyből készült kiegészítőket választott. <3Kedvenceim

<3  <3  <3  <3 

 

Elle MacPherson sellőruhája egy Zac Posen kreáció.  
A Mission Impossible színésznője, Paula Patton vidám sárga ruháját a
 Monique Lhuillier szalonból szerezte be. 

   

   

Stacy Keibler Sarah Michelle Gellar 

Nincsenek megjegyzések: