2011. december 12., hétfő

2012-es körömlakktrend: téli színek

A legújabb körömlakkok a tél minden tulajdonságát bemutatják: intenzív fenyőzöld, irizáló jégkristály-árnyalat, elegáns égkék és fényes lakkok, melyek a színes égőkre emlékeztetnek.

Téli bogyók
Tegyed színesebbé mindennapjaid fényes piros és bordó árnyalatokkal.Kedvenceink: Bourdeaux a Kohtól (20 Euró), Twilight a Laura Mercier-től (14 Euró) és All the single ladies Deborah Lippmannstól (15 Euró)
Téli égbolt
A Secret Love az Annytól (10 Euró), a Tuxedo a Diortól (22 Euró) és a Rain of Flowers a MAC-tól (14 Euró) elegáns égkék színnel borítják be körmeit.

Ködös árnyalatok


Egy ködös, téli reggel, röviddel a napfelkelte után Dior Gris Montaigne-jére (22 Euró), Essies Coctail Blingjére (8 Euró) és a Nails Inc. London Porchester Square Crystal Colourra (20 Euró) emlékeztet.


Csillogó színek

Viseljen ezen a télen fénylő lakkokat, és a körmei úgy fognak csillogni, mint az égők a karácsonyfán. Deborah Lippmanns Good Girl Gone Bad (15 Euró), Chanel Grapithe (22 Euró) és Butter London The Black Knight (17 Euró)


Fenyőzöld

Az Essies School of hard rocks-ja (8 Euró), Deborah Lippmanns Billionaire-je (15 Euró) vagy a Maison D’Anu Green Light-ja (37 Euró) viselése esetén az ember gondolatban bebarangol egy fenyőerdőt, és szinte már érzi a fák intenzív illatát.


Jégkristályok

Viseld magadon az első hópelyheket az OPI Snow-jával (16 Euró), Deborah Lippmann Stairway to heaven-jével (15 Euró) vagy az Essies Pure Pearlfection-jével (8 Euró).


Cukrászda

Rózsaszín, édes és nem csak teaidőhöz és süteményezéshez illik: Dior Merveille (22 Euró), Anny Sweet Candy (10 Euró) vagy Ciaté Cupcake Queen (11 Euró).

Nincsenek megjegyzések: