2011. december 12., hétfő

Retro feeling! :D

Sorra kerülnek elő napjaink divatmagazinjaiban anyáink és nagyanyáink fiatalkorának nyomai: a ruhák szabása, a cipők ívelése régebbi korokat idéz - természetesen a modern irányvonalakkal ötvözve.
Felnövekvőben van egy generáció, aki már nem is tudja mi az a bakelit lemez. "Ilyet hallgattunk régen - magyarázza egy édesanya a kisfiának - olyan, mint egy nagy CD."
A NótaTatyó ( http://notatatyo.hu/ ) megálmodása generációkat képes összekötni, beszédtémát szolgáltathat idősebb és fiatal között. Egyben tud vidám, vagány, modern és retro lenni.
Ki tudja, hogy ezek a lemezek hol pörögtek egykor? Ezeket hallgatva szövődtek-e szerelmek, voltak-e jó bulik, törtek-e el cipősarkak, születtek-e feledhetetlen sztorik? Talán a fiatalabbaknak is lesznek még erről emlékeik, legalább akkor, ha szembejön egy NótaTatyó az utcán!

Az én kedvencem:

Minden táskának 5733.- az ára.

Az mp3 korában már feledésbe merült mágneses kazetták újból visszatérnek, ám ezúttal pénztárca formájában. Mindenféle színben kapható a kézzel készített, retro bulis pénztárca. Aki gondolja, akár maga is elkészítheti, a tárca két oldalát a műanyag kazetta adja, melyet egy színes anyaghoz rögzítve, zippzárral tudunk bezárni. Ajándéknak is kiváló, ráadásul vicces is lehet egy régi Első Emelet vagy EDDA kazettából, fekete-fehér kockás anyaghoz rögzítve.
Mindössze 43dollár, azaz 9,957 forint :)

És a fürdőruha sem maradhat ki! 

Rendelhető: ITT


Nincsenek megjegyzések: