2011. december 13., kedd

Top 4 pasifogó frizura

Az általános vélekedéssel szemben a fiúk igenis észreveszik, hogy milyen egy lány haja, és nagyon is konkrét véleményük van arról, hogy szerintük mi néz ki jól. Néhány hajviseleti stílust, amikkel egészen biztos, hogy sikert aratsz majd a srácok körében!

1.Fényes és egyenes haj
Az egészség egyik leglátványosabb jele, ha a a hajad fényes és szögegyenes. A fiúk épp ezért vonzódnak ösztönösen az egyenes hajú lányokhoz, nem véletlen tehát a hajvasaló elképesztő népszerűsége.
2.Természetes hullámok
A fiúk egyik kedvence, amikor egy lánynak dús, természetes hullámokkal teli haja van. Egyrészt látványra is szép, másrészt azt se felejtsük el, hogy az ilyen hajba lehet a legjobban beletúrni. Épp ezért, ha ilyen frizurát csinálsz magadnak, ne vidd túlzásba a hajfixáló használatát – úgy épp a lényeg veszik el! 
4. A lófarok-frizkó
Bár az egyik legklasszikusabb hajviselet, a fiúknak mégis nagyon bejön! Ennek az az oka, hogy ha szépen összekötöd a hajad, akkor szabad az út az egyik legcsábítóbb testrész, a nyak felé.
3. Az "épp-most-keltem-ki-az-ágyból"-frizura
Ez az egyik legegyszerűbb, ugyanakkor legszexibb hajviselet, amit imádnak a srácok. Alvás nélkül is könnyen elkészítheted, ha még vizesen teszel a hajadra egy kis hajformázót, és csak azután szárítod meg.

Nincsenek megjegyzések: